NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA

Ovdje ćemo Vam predstaviti najčešća pitanja koja naši polaznici postavljaju vezano za kurseve.

 • Da li su ovi kursevi za početnike ili za one koji već imaju znanja o digitalnim alatima?

  I za jedne i za druge, a evo zašto. U početnim lekcijama kurseva uvijek idemo od samog starta kako bi i oni koji nikada nisu pristupali ovim programima uspjeli da to i urade.Najvažniji dio kurseva čine poglavlja o konkretnom načinu primjene ovih programa u nastavi prolaženjem svih potrebnih koraka kako bi se od "0" došlo do uspješnog rezultata! Kursevi obiluju idejama koje bude maštu da sami osmislite svoj pristup.

 • Koliko traje kurs i kolika je cijena?

  Kursevi imaju različito trajanje s obzirom na stepen težine i kreću se od 5 sati (Genially) 4,5 sata (Canva) 3 sata Wordwall itd. Cijena svakog pojedinačnog kursa je 30 KM odnosno 15 EUR.

 • Hoću da bolje organizujem i obavljam online nastavu.Koliko će mi ovi kursevi pomoći u tome?

  Odlično pitanje! Ovaj kurs je idealan za sve prosvjetare koji žele da im online nastava bude uspješna, jednostavna u izvedbi a zanimljiva učenicima. Jednom kada savladate ove alate Vi ćete biti lideri online nastave u svojoj školi i zajednici.

 • Na kojem jeziku su kursevi?

  Kursevi su na maternjem (bosansko, srpsko, hrvatskom jeziku)

 • Koja oprema mi je potrebna za praćenje kursa?

  Za praćenje kurseva Vam nije potrebna nikakva posebna oprema, a programi koje obrađujemo su besplatni tako da im možete prići u svakom trenutku i ne morate ih niti instalirati na svoj kompjuter. Dovoljno je da imate internet konekciju i laptop ili stolni računar.

 • Ja već vodim uspješno online nastavu, koliko će mi pomoći ovi kursevi?

  Veliki broj naših polaznika su učitelji i nastavnici osnovnih i srednjih škola, kao i profesori sa fakulteta.Bez obzira na činjenicu da već uspješno vodite online nastavu ovi kursevi će Vam otvoriti sasvim nove mogućnosti jer ću Vam prezentirati tajne moje metodologije i pristupa i znanja u 20godišnjem uspješnom bavljenju mulitemedijom i digitalnim alatima

 • Kako izgledaju ovi online kursevi?

  Nakon uplate dobićete podatke za pristup mojoj platformi Miro's School. Tu se nalaze svi kursevi sa video lekcijama. Uz lekcije često idu i praktične vježbe koje možete uraditi i podijeliti u našoj Fejsbuk grupi Digitalni alati u nastaviGenially. Tu možete dobiti i ocjenu rada i eventualne sugestije šta treba da korigujte kako bi dalje napredovali.