Do početka kursa

 • 00 Dana
 • 00 Sati
 • 00 Minuta
 • 00 sekundi

Teme kursa

Iznenadite svoje učenike uvodeći ih u svijet nauke zahvaljujući interaktivnim elementima i animacijama.

  1. NAJAVA

   BESPLATNI PRETPREGLED
  2. POZDRAVNA RIJEČ

  1. KREIRANJE INTERAKTIVNE SLIKE

  2. OBJAVLJIVANJE RADA

  3. INTERAKTIVNA SLIKA - GOTOV RAD

  4. DODATAK - PORAVNANJE ELEMENATA (ALIGN)

  1. KVIZ 1

  2. IZMJENA POZADINE

  3. IZMJENA POZADINE 2

  4. IZMJENA POZADINE 3

  5. ANIMACIJA

  6. ANIMACIJA 2

  7. KONAČAN IZGLED KVIZA

  1. PREZENTACIJA

  2. PREZENTACIJA 2 dio

  3. PREZENTACIJA 3. dio

  1. GEJMIFIKACIJA I ESCAPE ROOM - UVOD

  2. ESCAPE ROOM - START

  3. ANIMACIJA

  4. DARK ROOM

  5. ESCAPE ROOM - LOGIKA

  6. KORIŠTENI RESURSI

  7. HARRY POTTER I IZGUBLJENI SNITCH

  8. BRZO KREIRANJE TRANSPARENTNE PNG SLIKE

  1. SUDOKU

About this course

 • $18.00
 • 33 lekcija
 • 4 sati video sadržaja

Opis kursa

Genially je prema mom ličnom iskustvu, ali i iskustvu velikog broja prosvjetara, idealan alat za online nastavu. Jednostavnost kreiranja prezentacije, neograničene mogućnosti uparivanja sa drugim programima, jednostavno dijeljenje preko društvenih mreža, e.maila, raznih platformi Google Classroom, Teams, Moodle dokazano su glavne značajke ovog programa. I bez obzira da li ste početnik u radu sa digitalnim alatima, bez obzira da li već imate nekog iskustva, ovaj kurs će Vas instruirati i inspirisati da napravite čudesne kreacije koje će kod Vaših učenika izazvati oduševljenje.

Impresije polaznika kursa

5 ocjena zvjezdicama

Ocjena i utisak o kursu

Demir Mujević

Genially kurs je prilično zanimljiv i inovativan, njegova prednost je što u duhu informatičkog društva predstavlja metodologiju za realizaciju nastave na so...

Čitajte više

Genially kurs je prilično zanimljiv i inovativan, njegova prednost je što u duhu informatičkog društva predstavlja metodologiju za realizaciju nastave na sofisticiran način. Aktuelna situacija je samo jedan od pokazatelja da se nastava dijelom neizbježno mora preseliti iz učionice na online platforme ovog tipa, a Genially je pravi alat za to. Druga prednost koju vrijedi navesti je to što je webinar trajan, za razliku od klasičnih seminara, te se uvijek može ponovo pogledati neki postupak ili radnja. Treće, ono o čemu je naširoko govoreno, Genially je sjajna opcija upravo za interaktivnost! Jednom riječju - izvanredan pedagoški alat!

Pročitajte manje
5 ocjena zvjezdicama

Moje mišljenje o kursu

Jelena Rašković

Ovaj kurs je za mene bio pravi izbor.Nemam iskustva u radu sa digitalnim alatima, a sada sam dobila priliku da već sama stvaram materijale za nastavu.

Ovaj kurs je za mene bio pravi izbor.Nemam iskustva u radu sa digitalnim alatima, a sada sam dobila priliku da već sama stvaram materijale za nastavu.

Pročitajte manje
5 ocjena zvjezdicama

Digitalni alati u nastavi - Genially

Valentina Knežević

Oduševljena sam !

Oduševljena sam !

Pročitajte manje
5 ocjena zvjezdicama

Veoma je interesantno, edukativno, inovativno i kreativno...

Senada Đešević

5 ocjena zvjezdicama

Odličan kurs!

Suzana Čolak

Detaljno, postupno i jasno objašnjeni svi koraci, kao i male tajne rada u ovom alatu. Sve pohvale i velika zahvalnost na želji da se Vaša znanja i umeća rada...

Čitajte više

Detaljno, postupno i jasno objašnjeni svi koraci, kao i male tajne rada u ovom alatu. Sve pohvale i velika zahvalnost na želji da se Vaša znanja i umeća rada u ovom alatu podele sa učesnicima kursa.

Pročitajte manje
5 ocjena zvjezdicama

Oduševljena sam!

Melita Veličković

5 ocjena zvjezdicama

Zapravo ne razumem ovo pitanje, ako se ono odnosi na to d...

Olivera Potic

I ovo sa ,,pregledajte" me malo zbunjuje, da li ovo znači da zapravo damo svoje mišljenje, da ocenimo sadržaj kursa. Ja ću tako odgovoriti: Zaista sve čestit...

Čitajte više

I ovo sa ,,pregledajte" me malo zbunjuje, da li ovo znači da zapravo damo svoje mišljenje, da ocenimo sadržaj kursa. Ja ću tako odgovoriti: Zaista sve čestitke i pohvale za metodičan pristup i strpljivo vraćanje na stavke koje su možda ostale nejasne polazniku. Veoma mi je bilo korisno i zaista sam zadovoljna. Ono što bih sad na kraju stavila kao malu primedbu jeste da bi možda i formaciju o tome kako da Vam se postavljaju pitanja trebalo staviti na početak, budući da se pitanja javljaju same lekcije, i onda ljudi (npr. ja) postavljaju pitanja na drugi način, a ne onaj koji Vi očekujete (rubrika Diakusija i mejl). Možda je Vama očigledno, ali npr. ja sam gledala kurs na telefonu, a radila na laptopu i ne primećujem nikakve druge opcije za pistavljanje pitanja, niti sam razmišljala o tome. U svakom slučaju, svi komplimenti za kurs. Veoma sam zadovoljna. Odličan alat, uz njega čoveku ne treba skoro nikakav drugi, takođe, odlična, strpljiva i temeljna predavanja. Svako dobro. Pozdrav.

Pročitajte manje
5 ocjena zvjezdicama

Kurs kojim dobijate operativno, trenutno primjenjivo znanje

Mirela Jahić

Odličan kurs koji je veoma koristan, sa jako dobrim pojašnjenjima. Ono što je mnogima najbitnije, sami birate svoj tempo rada, shodno vlastitim obavezama. Sv...

Čitajte više

Odličan kurs koji je veoma koristan, sa jako dobrim pojašnjenjima. Ono što je mnogima najbitnije, sami birate svoj tempo rada, shodno vlastitim obavezama. Sve preporuke!

Pročitajte manje
5 ocjena zvjezdicama

Mislim da je jako korisan ovaj kurs

Enisa Tahirović

5 ocjena zvjezdicama

Genijalno

Slavica Vuković Ognjenović

Kao što se u samom imenu alata naslućuje genijalnost tako je i ovaj kurs bio genijalan.Naučila sam mnogo Toga zanimljivog što će obogatiti nastavu i što će u...

Čitajte više

Kao što se u samom imenu alata naslućuje genijalnost tako je i ovaj kurs bio genijalan.Naučila sam mnogo Toga zanimljivog što će obogatiti nastavu i što će učenici sa radošću i nestrpljenjem raditi! Hvala na ovoj genijalnosti!

Pročitajte manje
5 ocjena zvjezdicama

Prezadovoljna sam. Bas se moze iskoristiti u nastavi.

Zorka Radonjić

Najčešće postavljana pitanja

 • Mogu li platiti kurs na drugi način osim Pay Pal-a?

  Naravno, postoji više opcija više o tome možete pogledati ispod.

 • Da li je ovaj kurs za početnike ili za napredne?

  Kurs je prvenstveno namijenjen početnicima, ali će biti od koristi i onima koji već imaju iskustva u radu sa Genially.

Opcije plaćanja

Cijene naših Kurseva su na ovim stranicama iskazane u američkim dolarima prema važećem kursu u odnosu na EUR i važe za plaćanje putem Pay Pal.Zato, da ne bude zabune,kada vidite da su negdje cijene kursa iskazane u EUR to važi za plaćanja putem pošte i WU.