Teme kursa

Iznenadite svoje učenike uvodeći ih u svijet nauke zahvaljujući interaktivnim elementima i animacijama.

Opis kursa

Dragi posjetioci obavještavamo vas da je online kurs DIGITALNI ALATI U NASTAVI - GENIALLY krenuo sa aktivnostima. Polaznici koji su aktivno uključeni, stiču nova znanja koja će im pomoći u online nastavi. Predlažemo da se pridružite istoimenoj grupi, čime se kandidujete za specijalne benefite koji važe samo za članove grupe. Prijavite se i postanite UČITELJ 21. VIJEKA! Urednik i edukator Miro Pandur ŠTA ĆU NAUČITI? Kako kreirati svoju interaktivnu prezentaciju Kako napraviti kviz Kako napraviti zanimljivu Escape room igru Kako uz besplatne resurse napraviti originalan sadržaj Savladati tajne Genially-a koje se ne mogu naći nigdje na internetu Kako napraviti video Kako od 0- 100 postati online kreativac Kako ideje pretočiti u realizaciju Ovaj kurs je nešto najbolje što smo do sada snimili i može se jednostavno nazvati "masterclass". Preko 3 sata video instrukcija sa brojnim uputama i tzv. tips and tricks. Cijena kursa je 30 EUR, ali je za sve članove grupe cijena 15 EUR! Instrukcije o načinu plaćanja iz BiH i inostranstva slijede.

Najčešće postavljana pitanja

  • Mogu li platiti kurs na drugi način osim Pay Pal-a?

    Naravno, postoji više opcija više o tome možete pogledati ispod.

  • Da li je ovaj kurs za početnike ili za napredne?

    Kurs je prvenstveno namijenjen početnicima, ali će biti od koristi i onima koji već imaju iskustva u radu sa Genially.

Opcije plaćanja

Za sve zainteresirane koji nemaju svoj Pay Pal account, postoje opcije plaćanja putem Post Cash poštanskog servisa, plaćanjem na žiro račun (samo za državljane BiH) i mobilnim bankarstvom ( samo za BiH). Dodatno o opcijama plaćanja kliknite na link ispod OPCIJE PLAĆANJA

Impresije polaznika kursa

5 star rating

Ocjena i utisak o kursu

Demir Mujević

Genially kurs je prilično zanimljiv i inovativan, njegova prednost je što u duhu informatičkog društva predstavlja metodologiju za realizaciju nastave na so...

Čitajte više

Genially kurs je prilično zanimljiv i inovativan, njegova prednost je što u duhu informatičkog društva predstavlja metodologiju za realizaciju nastave na sofisticiran način. Aktuelna situacija je samo jedan od pokazatelja da se nastava dijelom neizbježno mora preseliti iz učionice na online platforme ovog tipa, a Genially je pravi alat za to. Druga prednost koju vrijedi navesti je to što je webinar trajan, za razliku od klasičnih seminara, te se uvijek može ponovo pogledati neki postupak ili radnja. Treće, ono o čemu je naširoko govoreno, Genially je sjajna opcija upravo za interaktivnost! Jednom riječju - izvanredan pedagoški alat!

Pročitajte manje
5 star rating

Moje mišljenje o kursu

Jelena Rašković

Ovaj kurs je za mene bio pravi izbor.Nemam iskustva u radu sa digitalnim alatima, a sada sam dobila priliku da već sama stvaram materijale za nastavu.

Ovaj kurs je za mene bio pravi izbor.Nemam iskustva u radu sa digitalnim alatima, a sada sam dobila priliku da već sama stvaram materijale za nastavu.

Pročitajte manje
5 star rating

Digitalni alati u nastavi - Genially

Valentina Knežević

Oduševljena sam !

Oduševljena sam !

Pročitajte manje
5 star rating

Veoma je interesantno, edukativno, inovativno i kreativno...

Senada Đešević

5 star rating

Odličan kurs!

Suzana Čolak

Detaljno, postupno i jasno objašnjeni svi koraci, kao i male tajne rada u ovom alatu. Sve pohvale i velika zahvalnost na želji da se Vaša znanja i umeća rada...

Čitajte više

Detaljno, postupno i jasno objašnjeni svi koraci, kao i male tajne rada u ovom alatu. Sve pohvale i velika zahvalnost na želji da se Vaša znanja i umeća rada u ovom alatu podele sa učesnicima kursa.

Pročitajte manje